Singur in doi

Imagine Publicat pe


113

Intră pe usă cu un aer plictisit, nici macar n-o salută, zice că e obosit și că s-a săturat de toate. Ea umbla ca un titirez în jurul lui, încercând să-i intre în voie, să-i smulgă un zâmbet cât de vag, dar zâmbet să fie. Îi așeaza masa, îl întreabă dacă mai vrea ceva, răspunsul e monosilabic și neinteligibil. De aceea nu știe ce să creadă, mai vrea sa nu?

Încerca din răsputeri să lege o conversație, despre ce a făcut el astăzi, despre ceva, ce-o fi, numai să fie. Nu iese. Începe să-i povestească cum și-a petrecut  ea ziua, ce zi grea a avut la birou, că se bucură că a scăpat și de ziua asta despre care știa că va fi grea, și ce bine e că a ajuns acasă, unde e liniște și sunt doar ei doi.

Replica lui o blochează. Prea liniște și prea singuri. Și dacă tot veni vorba de casă, puteai să gătești și tu ceva, care să-mi placă și mie. Și nici să mănânc cum trebuie nu pot, mașina aia de spălat, musai acum trebuia s-o pornești? Să mă bârâie la cap, asta mai lipsea. Și farfuriile de pe suport, de ce nu le-ai pus la locul lor? Nici n-ai apucat să strângi și să calci rufele spălate ieri, că iar speli. N-ai altă treabă decât să speli rufe? Dacă tot vrei să faci ceva, fă ordine prin dulapurile din casă. Sau șterge geamurile, sau bate covoarele. Și mai închide din geamurile astea, nu vezi că-i curent?

Cititi continuarea aici

sursa foto: internet

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s