Noooo… astora, dislike!

Publicat pe Actualizat pe


 

IMG_20150607_113650

Sunt în concediu. Și cum sunt învațată să am mereu ceva de făcut, îmi caut de treabă prin casă vreo două zile, până plec undeva mai departe. E cald, prea cald, sunt plictisită de tot și de toate. Stau în casă, ce altceva să fac pe vremea asta. La tv., nimic. Dar nimic!

Mă uit pe net, mai nimic care să-mi stârneasca interesul.

Mai mult chiar. Mă enerveaza. M-a pus “ăl cu coarne”, să dau like la diverse pagini, așa… în dorul lelii, să mai văd câte ceva mi-am zis eu…

Dar gata! Mi-ajunge! În două ore sunt tobă de informații… M-am săturat, nu mai încap în mine toate sfaturile, părerile, indicațiile, știrile, etc., pe care le tot citesc peste tot pe paginile astea!

E de-ajuns să vezi titlurile! Bombă! Șoc! Teroare! Incredibil! Miracol! Fenomenal! Senzațional!

Și-am citit:

Cum să slăbești, cum să te îngrași, ce să mănânci, cum să mănânci, când să mănanci, ce să nu mănânci, ce să bei, cum să bei, când să bei, cum să zâmbești și cum să cucerești pe unul de-ai pus ochii pe el, cu ce să te îmbraci, cu ce să nu te îmbraci, când să te îmbraci, când să te dezbraci, cum să întinerești, cum să îmbătrânești, ce să vorbești, cum și cu cine să vorbești, când și cum să adormi, cu cine, ce, când, care, unde, de ce… gaaataaaaaaa! Pâna aici! Refuz să mai înghit toți atotștiutorii ăștia, vorbesc despre ăștia care nu înțeleg că fiecare dintre noi știe ce e mai bine pentru el! Că fiecare dintre noi e unicat și că noi femeile, nu suntem făcute după un șablon. Eu una știu că mi s-a acrit de ei! Deci, dau peste tot dislike!

Îmi rămân doar cinci pagini care merită urmărite. Una e Catchy, desigur. Merită. Si niște bloguri.

Celorlalți le zic:

Lasati-mă fraților să-mi traiesc viața, că dacă mă iau după voi, sunt bolnavă, sunt prea grasă, sunt prea slabă, sunt nebună, o tâmpită care habar nu are ce e cu ea, nu știe să traiască singură, trebuie să-i spui să respire, că dacă nu respiră crapă dracu’ și ea nu știe asta…

Și dacă mai citesc dintr-astea ajung să mă întreb: eu ce să fac cu viața mea? N-ar fi mai bine s-o dau ăstora care știu cum s-o trăiască? Ăstora care le știu pe toate, chiar și ce e mai bine pentru mine? Ăstora care ar fi în stare să-și vândă și mama pentru ceva atenție?  Noooo… ăstora, dislike!

Hai să mai vedem niște bloguri! Dar nu de alea cu sfaturi! De alea care merită un like.

Pe urmă, poate caut un film vechi? Da.  Poate… Tanamera – Lion of Singapore. De revăzut, desigur. Pentru că… merită un mare like!

Și like pentru stilul meu de viață! Pentru că am ales să trăiesc așa cum simt eu! Nu cum „simt” și gândesc alții pentru mine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s